Snøsamling på Dombås

Snøsamling på Dombås


Arrangør: Tiller IL - Ski

Tid


Sted

Vis kart

I år har vi valgt å gå bort ifra tradisjonen med å legge snøsamlingen til Bruksvallarna i Sverige og har nå reservert rom på Trolltun hotell på Dombås (http://www.trolltun.no/). Dette er et lavterskel arrangement der vi som familier hygger oss sammen kombinert med noen flotte skiturer for barn og voksne.


Dombås Skiarena (dombasskirena.no) ligger ca 500m fra Trolltun og er et skieldorado med svært godt utbygd løypenett for langrenn, både sommer og vinter. Fra 4. november åpner anlegget med garanti for flotte løyper på snø.


Prisen per person for hotellrom på Trolltun er kr 900 pr døgn inkludert helpensjon (frokost, lunch og middag). For barn under 10 år er prisen per person kr 400 pr døgn inkludert helpensjon. Løypeavgift kommer i tillegg. Sengetøy og sengeklær er inkludert. Skigruppa dekker 50 % av oppholdet for alle løpere som er tilknyttet skigruppa i Tiller IL, øvrige må dekke hele oppholdet selv.


Avstanden fra Tiller er ca 19 mil, og vi legger opp til transport med privatbiler. Alle må dekke sine egne utgifter til transport, dette gjelder også løpere tilknyttet skigruppa.